• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÖĞRENCİLER KIRSAL MAHALLEDE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTI

ÖĞRENCİLER KIRSAL MAHALLEDE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTI

Siverek Belediyesinin destekleriyle Karakoyun kırsal mahallesinde İlk ve ortaokulu öğrencileri farkındalık oluşturmak adına okul ve mahallede temizlik kampanyası başlattı.

Temizlik kampanyasına Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri okulun çevre düzenlemesi, yıkama, ilaçlama ve çim biçme çalışması yaparken öğrenciler ise mahalle de çöp topladı.

Öğrencilerle birlikte temizlik çalışmasına katılan belediye ekipleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener öğrencilere farkındalık çalışması yapan öğrencilere teşekkür etti.

Okullarımızın başlattığı temizlik seferberliğine destek verdiklerini belirterek şunları kaydetti. ’’Siverek Belediyesi olarak öğrencilerimizin başlattığı farkındalık çalışmasına ekiplerimizle birlikte katılım sağlayarak okul ve bahçesinde temizlik çalışması yaptık. Köylerimizin mahalleye dönüşmesiyle belediye olarak hizmet götürmeye çakışıyoruz, öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda temizlik seferliği çalışmalarına imkânlarımız doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz. Bugün temizlik çalışmasına katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Okullarında başlatılan temizlik çalışmasına destek veren herkese teşekkür eden Okul Müdürü Selim Yigiter şunları kaydetti. ’’okulumuz öğretmeni Tarık Tekçe tarafından ‘’Çevremizi temiz tutalım değerlerimize sahip çıkalım’’ projesi kapsamında idarecilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte temizlik seferberliği başlattık. Proje kapsamında Siverek Belediyesi ekipleri okulumuzda başlatılan farkındalık etkinliğine destek vererek okulumuzu güzelleştirdi. Bu anlamda belediye ekipleri, idare ve öğrencilerimize teşekkür ederim’’

Öğrenciler ise, ‘’Okullarında başlatılan temizlik seferberliğine destek veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü