• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİVEREK'TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapı yenileme çalışmaları sürüyor.

Bazı kurumlarca yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapının tamamlandığı yeni yerleşim alanlarının yanı sıra alt yapının tamamlandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ilçenin en büyük mahalleleri arasında yer alan Ayvanat Mahallesinde yerleşimin tamamlandığı cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşüyor.

Çalışmaların kent genelinde sürdüğünü belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, ekiplerin saha denetimlerine ise devam ettiğini söyledi.

Kent merkezinde alt yapı çalışmalarının sürdüğünü aktaran Canalır, "Ekiplerimiz sahada alan taramalarına devam ediyor. Alt yapının tamamlandığı alanlarda zaman kaybetmeden ekiplerimizi sevk ediyor ve üst yapıyı yenilemeye başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde yine üst yapının daha fazla ekiple yenilenmesine yönelik ciddi bir çalışmamız var. Kısa sürede bunu neticelendirip daha fazla ekip ile şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bugün ise ekiplerimiz Ayvanat Mahallesi'nde kilitli parke döşemesi yapıyor. Onun yanı sıra alt yapısı tamamlanan tüm sokaklarımızda gerek beton yol uygulaması gerek kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyoruz." dedi.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Çakmak ve ekibine teşekkür etti.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü