MİLLETVEKİLİMİZ GÜLPINAR VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ YILMAZ ZİYARETLERDE BULUNDU

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Belediye Başkanımız Resul Yılmaz kırsal alanda bulunan mahallelerimizi ziyaret ettiler.

Vekilimiz Gülpınar ve Başkanımız Yılmaz’ın ilk adresi Ertem sokağı oldu. Sokak sakinleriyle yapılan görüşmede istek ve talepler dinlendi. Alınan notların ardından Ertem’den ayrılan heyetimiz Sislice, Kapıkaya, Narlıkaya mahallelerini ziyaret etti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekilimiz ile Belediye Başkanımız mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarla görüştü. Uzun süre edilen sohbetin ardından mahalle sakinlerinin sorunları dinlendi.

Heyet son olarak Ahşun mahallesine geçti. Vekilimiz ve Başkanımız onuruna verilen yemeğin ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz beraberinde ŞUSKİ Genel Müdürü ile bazı alanlarda incelemelerde bulunmak üzere ilçe merkezine geçti.