• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE PARK VE YEŞİL SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

SİVEREK'TE PARK VE YEŞİL SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Siverek Belediyesi, son dönemde yaptığı planlama ve çalışmalarla ilçede yeşil alan ve park sayısını artırıyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın özellikle çocukların gelişimine katkı sunacak ve ailelerinde gönül rahatlığıyla kullanacağı alanların arttırılması talimatı üzerine çalışma başlatıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan planlamalar kapsamında mevcut park ve yeşil alanlar yenilenirken yeni yerleşim bölgelerinde çalışma başlatıldı.

Bir süre önce Fırat Mahallesi'nde çalışma başlatan ekipler, 3 bin metrekarelik alanda park yapımına başladı.

1800 metrekare yeşil alana sahip parkta yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, kamelyalar, çeşmeler ve banklar yer alıyor.

Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, ilçe genelinde çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Mevcut yeşil alanların yenilendiğini belirten Bucak, "Özellikle çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sunacak ve ailelerimizin gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri alanlar yapıyoruz. Yaptığımız planlamada park yada yeşil alan noksanlığı bulunan mahallelerimizde yer temini sağlandığı anda çalışma başlatacağız. Şu an Fırat Mahallesi'ndeki yeni yerleşim alanında sıfırdan park yapımına başladık. Kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Fırat sakinleri, Belediye Başkanı Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü