• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SİVEREK'TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesince kent genelinde alt yapısı tamamlanan bölgelerde üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Devam eden alt yapı çalışmalarının sürdüğü bölgelerde alan taraması yapan Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaların tamamlandığı mahallelerde üst yapıyı sil baştan yeniliyor.

Bu kapsamda çalışan belediye ekipleri, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı ve daha önce üst yapısı yapılmayan Esmerçayı Mahallesi'nde kilitli parke döşemesi yapıyor.

Çalışmaların kent genelinde sürdüğünü aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, alt yapının tamamlandığı alanlarda üst yapıyı yenilediklerini söyledi.

Ekiplerin alan taraması yaptığını dile getiren Canalır, "Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın üst yapının yenilenmesi talimatı üzerine planlama yaptık. Ekip sayımızı arttırarak alan taramasını genişlettik ve ekiplerimiz düzenli olarak alt yapı çalışmalarının sürdüğü alanları geziyor. Alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızı zaman kaybetmeden yeniliyoruz. Ekiplerimiz şu an Esmerçayı mahallesindeki bir çok sokak ve caddede kilitli parke çalışması yapıyor." dedi.

Mahalle sakinleri yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü