• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BİLGİ EVLERİ, FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

BİLGİ EVLERİ, FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bilgi evleri bünyesinde çeşitli kurslara katılan öğrencilerin bilgi yarışması

Siverek Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri müdürlüğü bünyesinde bulunan 4 ayrı bilgi evinin öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Belediye Meclis salonunda yapılan bilgi yarışmasında 4-5.6-7.8 sınıflarda eğitimlerini sürdüren Belediyenin 4 ayrı bilgi evinde çeşitli eğitim kültür ve sanat kurslarına devam eden öğrenciler arasında yapılan yarışmada başarılı olan bilgi evleri belediye başkanlığınca geziyle ödüllendiriliyor.

Belediye Başkan yardımcısı Hasan Postacı” Belediye bünyesinde açtıkları 4 ayrı bilgi evlerinin ana hedefi Siverek’te eğitim düzeyinin yükseltilmesine katkı sunmak olduğunu” söyledi.

Postacı,” Bilgi evlerimizde okul eğitimine katkı sunacak ders eğitimlerinin yanı sıra çeşitli kültür ve sanat kurslarımız bulunuyor, ayrıca değerler eğitimi veriliyor yüzlerce öğrencimiz arasında yaptığımız bilgi yarışmalarının amacı ise öğrencileri başarıya teşvik etmek derslerinde başarı olmalarını sağlarken onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak topluma faydalı bireyler olmalarına katkı sunmaktır. Başarılı olan bilgi evlerimizin başarının ödülü olarak onları tarihi ve turistik mekanlarının yanı sıra kentimizin ve ilimizin doğal güzelliklerini gezdirip kentlerini tanımalarını sağlıyoruz”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü