• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ STANDI FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SİVEREK BELEDİYESİ STANDI FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Siverek Belediyesi, 1-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenen "1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları" fuarında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince 11 Nisan Fuar Alanı'nda düzenlenen organizasyonunda yerini alan Siverek Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürünü yansıtan bir stant açtı.

Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Siverek Belediyesi standında şehrin tarihini, el sanatlarını ve lezzetlerini yakından deneyimleme fırsatı buldu.

Ziyaretçiler, Siverek Belediyesi sıra gecesi ekibinin sunduğu müziklerle geleneksel halk oyunlarını izleme şansını yakaladı.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın karşıladığı ziyaretçiler, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Siverek Belediye Başkanı, stant açılışında yaptığı konuşmada, "Genelde Şanlıurfa'nın özelde ise Siverek'imizin eşsiz güzelliklerini ve kültürel mirasını tüm dünyaya tanıtmak için buradayız. Bu fuarda gördüğümüz ilgi, şehrimizin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Biz de Siverek Belediyesi olarak bu zenginliği en iyi şekilde yansıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Çakmak, ayrıca standı yoğun ilgi gösteren ziyaretçilere de teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü