• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN VEKİLİ,  BAŞKAN YARDIMCILARI İLE BİRLİKTE HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN VEKİLİ, BAŞKAN YARDIMCILARI İLE BİRLİKTE HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

      Siverek Belediye Başkan vekili beraberinde Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte büyükbaş ve küçükbaş hayvan pazarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

     Belediye Başkan vekili M. Akif Gülel Beraberinde Siverek belediye Başkan Yardımcısı İhsan Özeyranlı, başkan Yardımcısı Ali Gelener ve birim müdürleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde Türkiye’de en büyük canlı hayvan pazarları arasında bulunan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük canlı hayvan pazarı olan Siverek hayvan pazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen yetkililerin sorunların çözülmesine yönelik bilgi alışverişinde bulundu.

  Siverek canlı hayvan pazarının ilçe ekonomisinin kalbi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Özeyranlı; “ bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı ilçemizde bulunuyor, esnaflarımızın taleplerini dinledik ve Siverek Belediyesi olarak esnaflarımızın yanındayız, elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

  Belediye Başkan Vekili M. Akif Gülel işe şu ifadeleri kullandı; “ Hayvan pazarımızı ziyaret ettik, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Daire amirlerimizle başkan yardımcılarımızla birlikte Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda gelip sorunları yerinde inceledik, en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü