SİVEREK'TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan bölgelerde üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Uzun süredir devam eden ve şehrin alt yapısının bazı kurumlarca yenilendiği  bölgelerde çalışmalar sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, saha denetimlerinde alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapıyı sil baştan sil baştan yeniliyor.

Bu kapsamda çalışan ekipler, alt yapı nedeniyle tahrip olan Ayvanat Mahallesi'ndeki caddeleri sıcak asfaltla kaplıyor.

Kısa sürede tamamlanması hedeflenen alt yapı çalışmalarının ardından kent genelinde üst yapının yenilenmesi hedefleniyor.

Alt yapı çalışmalarının bazı bölgelerde sürdüğünü aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, "Ekiplerimiz saha denetimlerine devam ediyor. Alt yapının tamamlandığı bölgelerde ivedi olarak üst yapıyı yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bir süre daha müsaade etmeleridir. Kısa sürede şehrimizin tamamında üst yapıyı yenilemeye başlayacağız." dedi.

Mahalle sakinleri, ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.