SİVEREK'TE YENİ PARKLARIN YAPIMINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi, kent genelinde yeşil alanı olmayan mahallelerde yeni park yapımlarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın 'park ve yeşil alanı olmayan mahalle kalmasın' talimatının ardından harekete geçen ekiplerce çalışma başlatıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bazı mahallelerde kamulaştırma yaparak yeni park alanları oluşturdu.

Bu kapsamda Gülabibey, Hayriye, Fırat ve Yenişehir mahallelerinde park yapımlarına devam ediliyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, park ve yeşil alanı olmayan mahallenin kalmayacağı belirtildi.

Açıklamada, "Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatının ardından çalışma başlatan ekiplerimiz, yeni yeşil alan ve park alanlarını oluşturmaya devam ediyor. Söz konusu mahallelerde park yapımlarının tamamlanmasının ardından mevcut alanların korunması ve genişletilmesi projesine başlanacaktır. Çalışmaların tüm halkımıza ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.