• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN ÇAKMAK: "SİVEREK DAİMA OKUYACAK"

BAŞKAN ÇAKMAK: "SİVEREK DAİMA OKUYACAK"

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerince düzenlenen kitap okuma farkındalık etkinliğine katıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün paydaşı olduğu etkinlik Lezgo Park'ta düzenlendi. Çok sayıda vatandaş ve öğrencinin katıldığı etkinlikte yaklaşık bir saat kitap okundu.

Belediye ekiplerince kitabı olmayan vatandaşlara kitap hediye edilirken çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Programda konuşan Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, okumanın önemini anlattı.

Kitap okumanın zihni geliştirdiğini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, "Kız çocuklarımızın fikrinden yola çıkarak bugün çok harika bir etkinlik düzenlendi. Katılan tüm hemşerilerimiz, farklı kesimlerden öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, çiftçimiz, köylümüz, esnafımız, kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden yani kısa bugün tüm Siverek kitap okudu. Bu tarz etkinliklerde farkındalık oluşması amacıyla okumayı ve okuma seviyesi ile birlikte bu kültürü arttırmak temel hedefimizdir. Tüm vatandaşlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Kısaca Siverek okuyacak." dedi.

Çakmak, Siverek Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü