KESMEKAYA MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesi dört koldan şehir merkezinde çalışmalar yaparken kırsal alanda bulunan mahalleleri de kalkındırmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce kırsal alan çalışmaları kapsamında Kesmekaya (Badrık) mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladı. Mahalleye yakın bir alanda tespit edilen stabilize malzeme ocağından araçlarla mahalleye taşınan malzeme iş makineleri yardımıyla serilerek yol yapım çalışması sürdürülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürlüğü sorumlusu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmalar hakkında müdür Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Öncül, “Mahalle içi yol yapım çalışmaları kapsamında bugün Badrık mahallesinde bulunmaktayız. Ekiplerimiz bugün çalışmaya başladı, çalışmalarımız peyderpey devam edecek. Hedefimiz mahalle içi sokakları en güzel şekilde, vatandaşlarımızın yaşayabileceği bir ortam haline getirebilmektir. Yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarmaktır. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.