• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ÜST YAPIYI YENİLEME SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

SİVEREK’TE ÜST YAPIYI YENİLEME SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi alt yapının tamamlandığı mahalle ve sokaklarda elverişli mevsim koşullarını değerlendirerek üst yapıyı yenilemeye devam ediyor.

Kent genelinde yürütülen alt yapı çalışmaları son sürat devam ederken elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendiren belediye ekipleri, üst yapının yenilenme seferberliğini sürdürüyor.

Farklı mahalle ve sokaklarda kilitli parke taşı, asfalt ve stabilize çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, beton yol uygulamasına başladı.

Fırat Mahallesi’nde çalışma yürüten ekipler, alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda beton yol yapımına başladı.

Ekiplerce yürütülen çalışmalarla, güzergahlar belirli bir program dâhilinde daha konforlu bir yol ağına kavuşturuluyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin kent genelinde çalışma yürüttüğü belirtildi.

Üst yapının yenilenmesine devam edildiğinin aktarıldığı açıklamada, “Su, elektrik, telekom ve doğalgaz ekiplerince yürütülen alt yapı çalışmaları devam ederken ekiplerimiz alt yapının tamamlandığı alanlarda incelemelerini sürdürmektedir. Ekiplerimiz alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda ivedi olarak üst yapının yenilenmesine yönelik çalışma başlatmaktadır. Hedefimiz kısa sürede alt yapının tamamlandığı tüm alanlarda üst yapının tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmasıdır. Ekiplerimiz parke taşı, sıcak asfalt, beton yol ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.” denildi.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü