SİVEREK BELEDİYESPOR 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta mücadele eden Siverek Belediyespor, evinde oynadığı karşılaşmada 3 puanı 2 golle hanesine yazdırdı.

1. hafta müsabakaları kapsamında Karaziyaret Spor’u Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu’nda ağırlayan Siverek Belediyespor, rakibini 2-0 yendi.

Karşılaşmaya hızlı bir oyunla başlayan Kırmızı-Siyahlılar, 9. dakikada Berat Demir’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

Geliştirdiği ataklardan sonuç alamayan Siverek Belediyespor, ilk yarıyı önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı bir giriş yapan Siverek ekibi, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Maçın uzatma dakikalarında topal ceza alanına giren Ahmet Müslüm Çiftçi, yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturarak Siverek Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi.

Maçtan başka gol çıkmayınca Kırmızı-Siyahlılar, 3 puanı 2 golle hanesine yazdırdı.

Maçın ardından konuşan kaptan Semih Ekmen, sahanın yağmur nedeniyle ağırlaştığını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

1. devreye iyi başladıklarını aktaran Ekmen, “Şu an son ikinci devrede çıktığımız her üç maçı da aldık. Hedefimiz sezonu iyi bir yerde kapatmaktır. Hedefimizi de emin adımlarla ilerliyoruz ki bundan sonraki süreçte de güzel oynayarak hedefimize ulaşırız. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Biz zaten onlar için oynuyoruz.” dedi.