SİVEREK’TE OFİS KAFE AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Siverek Belediyesince yapımı tamamlanan Ofis Kültür ve Yaşam Parkı’nın içerisinde son aşamaya gelinen kafenin açılışına günler kaldı.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın göreve başlamasıyla yapımı tamamlanan Ofis Kültür ve Yaşam Parkı vatandaşların hizmetine açıldı.

Sivereklilere her mevsim farklı güzellikler sunan kültür ve yaşam parkı, vatandaşların takdirini topluyor.

Başkan Çakmak’ın talimatıyla yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra açılışı yapılacak Ofis Kafe ise vatandaşları ağırlamaya hazırlanıyor.

Modern ve şık tasarımıyla göz dolduran kafenin her mevsim kullanılabileceği belirtildi.

Açılış öncesi yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Vekili Akif Gülel, kafe hakkında bilgi aldı.

Kafenin kısa sürede hizmete alınması için çalıştıklarını belirten Gülel, “Halkımız için Ayşe Başkanımızın da gayretiyle çok güzel bir sosyal tesis daha kazandırdık. Zengin içerik ve menüleriyle son derece modern ve şık mekan tasarladık. Önümüzdeki hafta açılışını yapmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı şimdiden davet ediyoruz.” dedi.