• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI

SİVEREK’TE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI

Siverek Belediyesi tamamen bozulan ve deforme olan yolları, devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle geçici olarak onarıyor.

İlçe genelinde uzun süredir devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle yollar tahrip olurken Fen İşleri Müdürlüğü geçici olarak bakım ve onarım çalışması başlattı.

Fırat Nehri’nden getirilen içme suyu projesinde ana hatlarda çalışmalar tamamlanırken ŞUSKİ ekiplerinin abone bağlantılarını yapması bekleniyor.

ŞUSKİ’nin yapmayı planladığı abone bağlantıları nedeniyle Siverek Belediyesi yolları geçici olarak yapıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçici onarımlara ilçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması amacıyla başlandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca şunlar kaydedildi:

“İlçemiz genelinde bazı kurumlarca yürütülen altyapı çalışmaları devam ederken vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğümüzce geçici onarımlara başlanmıştır. Özellikle Fırat Nehri’nden ilçemize gelecek içme suyu projesinde ana arter ve depolardaki bağlantılar tamamlanmış Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ŞUSKİ) şehir merkezinde abone bağlantılarını yapması beklenmektedir. Abone bağlantılarının yapılacağı süre boyunca deforme olan ve bozulan yollarda geçici çözümler üretilerek vatandaşlarımızın mağdur olmaması amaçlanmaktadır. Abone bağlantılarının tamamlanmasının akabinde şehrimiz genelinde üstyapının sıfırdan yapılması planlanmaktadır.”


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü