• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF ZİYARETLERİ

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF ZİYARETLERİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Kale Boğazı esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Yılmaz esnaf ve kırsal alanda yaşayan vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Kale Boğazı esnafını ziyaret ederek tek tek tokalaşıp hayırlı işler diledi. Kırsal alanda yaşayan ve alışveriş yapan vatandaşlarla da uzun süre sohbet eden Başkan Yılmaz, istek ve talepleri dinleyerek, esnaf ve vatandaşı belediye hizmetleri hakkında bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Siverek’e ve Siverekliye en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Esnafın toplumun aynası olduğunu ve rutin olarak esnaf ziyaretleri sırasında halkın istek ve taleplerini yakından takip etme fırsatı elde ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Siverek esnaf şehridir, esnaf kentimizin kalkınmasının temel taşıdır. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde esnafımız çok önemli bir rol üstleniyor” dedi.

Başkan Resul Yılmaz, ilçenin sorunlarını en iyi bilen esnaftan her an istifade etmek istediklerini vurguladı. Yılmaz, “Esnaf ilçemizin olmazsa olmazıdır. Toplumun gözü kulağı olan esnaf ekonominin en önemli ve vazgeçilmez unsurudur. Siverekli esnafımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu nedenle esnaf ziyaretlerimizi rutin bir şekilde ve aksatmadan yapıyoruz” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü