• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

SİVEREK BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesi merkez çalışmalarının yanı sıra kırsal alanda da çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler Karakeçi bölgesinde bulunan Ortanca mahallesine bağlı 30 haneli Sadıklı sokağında mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladı. Sokak yakınlarında tespit edilen kaliteli malzeme, araçlarla sokağa sevk edilerek iş makineleriyle yol yapımında kullanılıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, malzemenin kaliteli olduğunu ve uzun vadede dayanıklı olduğunu belirtti.

Çok sayıda araç ve iş makinesiyle yoğun bir mesai yaptıklarını ifade eden Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardaş, “Siverek Belediyesi olarak şu an birçok kırsal mahallede çalışmamız var. Özellikle kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızı yaz aylarında tozdan, kış aylarında yağışlarla birlikte gelen çamurdan kurtarabilmek için duraksamadan çalışıyoruz. Sadıklı sokağında 4 kilometrelik yol ağımız mevcut. Arkadaşlarımız kısa süre önce başlamalarına rağmen büyük mesafe kat etmiş durumdalar. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Sadıklı sokağı sakinlerinden Mehmet Gümüşkan yollarının kullanılamaz halde olduğunu belirterek, “Siverek Belediyesi köyümüze gelerek yol çalışmalarına başladı ve yollarımızı düzeltmeye başladı. Öncelikle Milletvekilimiz Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çalışmalardan son derece memnunuz ve her zaman kendileriyle beraber olacağımızı belirtiyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü