• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'IN MAHALLE GEZİLERİ

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'IN MAHALLE GEZİLERİ

Yılmaz; mahallede devam eden çalışmaları yerinde incelerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi

 Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler ilçenin Şair İbrahim Rafet ile Hayriye Mahallerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek halkın taleplerini dinledi.

  Mahalle Muhtarlarıyla birlikte mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı, gezi kapsamında vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların mahallede bulunan sorunlarını dinleyerek not aldı.

            Ardından Mahalle sakinleri bayanlarıyla görüşen Başkan Yılmaz, taleplerini dinleyerek çözümü için yetkililere bildirdi.

            Yapımı tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine açılan Bucak Parkını gezerek yapılan hizmetin vatandaşlar tarafından korunmasını istedi.

            Daha sonra Büyükşehir belediyesi tarafından devam eden kilit taşı parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek Büyükşehir belediyesine hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Büyükşehir belediyemiz tarafından Kilit taşı ve kaldırım düzenlemeleri yapılıyor, gerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, fen İşleri daire başkanlığı gerekse Siverek belediyesi fen işleri müdürlüğümüz tarafından ilçemizin merkezinde değişik caddelerimizde değişik mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor, özellikle bu çalışmaları yürüten Büyükşehir belediye başkanımız ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum, halkımız biraz sabır gösterirse Siverek’imizin sorunlarını kısa bir süre içerisinde Allah’ın izniyle birer, birer çözeceğiz, vatandaşlarımız bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor, hep söylüyoruz, ‘’onlar konuşur Ak parti yapar’’ bunun en güzel örneklerini burada yaşıyoruz, biz şunu yapacağız, sonraki sürelerde şunları da getireceğiz demiyoruz,  biz hizmetlerimizi yaparız, ondan sonra gider yerinde demeçlerimizi veririz konuşuruz, tekrardan yapılan hizmetler mahalle sakinlerine hayırlı olsun’’ dedi.

            Mahalle muhtarları Başkan Yılmaz’ın mahalleye gelerek bizleri ziyaret etmesinden çok memnun olduk, vatandaşlarımızın sorunları kendilerine aktardık, mahallede yapılan çalışmalardan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dediler. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü