• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN 5 HAZİRAN ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

SİVEREK BELEDİYESİNDEN 5 HAZİRAN ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

Belediye, 5 Haziran Çevre Günü nedeniyle muhtelif alanlara afişler astı

Siverek Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle ilçede duyarlılık oluşturmak için muhtelif alanlarına çevrenin korunmasıyla ilgili çeşitli afişler astı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çevre alanında dünya çapındaki farkındalığı ve faaliyetleri desteklemek için belediye olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, Doğayı kirleten ve ekolojik dengeyi bozan başlıca etken insan unsurudur. Çevre kirlenmesini, insanın doğaya verdiği zarar olarak da tanımlayabiliriz” dedi.

Yılmaz, “Sürdürülebilir kalkınma, insan ile doğa arasında denge kurarak doğal kaynakları tüketmeden gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılamasına ve kalkınmasına imkân verecek yardımcı olarak adımlar atmaktayız. Bu amaçla ilçemizde yürütülen projelerle atık yönetimden temiz enerjiye, kaliteli içme suyu temininden, doğanın korumasına kadar her alanda yoğunlaştıran çalışmalar sonucunda vahşi çöp sahasını ıslah edilip doğaya kazandırılması ve katı atık ve entegre tesisimizin yapılacak olması ilçemiz için güzle gelişmelerdir. 5 Haziran Dünya Çevre Gününü kutluyorum, gelecek yarınlara daha yaşanılabilir bir Siverek bırakmak için hepimiz ellinden gelenin fazlasını yapmasını umut ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü