• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ERTEM MAHALLESİNDE

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ERTEM MAHALLESİNDE

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Bab bölgesinde bulunan Ertem mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede başlatılan mahalle içi yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi alarak çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Çalışmalar hakkında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, istek ve talepleri dinledi. Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kırsal mahallelerimizde başlatılan çalışmalar kapsamında ekiplerimiz Ertem (Küfri) mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde meclis üyesi arkadaşlarımız ve ilgili belediye başkan yardımcımızla çalışmaları yerinde incelemek üzere mahalleye geldik. Arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış, kaliteli malzeme ile uzun süre mahalle sakinlerimiz yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtulmuş olacak. Çalışmalar hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yılmaz daha sonra mahalledeki düğün törenine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a ziyareti sırasında meclis üyesi Nuri Bozdağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü