• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİSLİCE MAHALLESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

SİSLİCE MAHALLESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı mahalle içi yol yapım çalışmaları kapsamında Sislice (Bohçıx) mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce mahallede başlatılan çalışmalarda 60 haneli Sislice’de mahallenin birçok sokağında çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Arkadaşlarımız mahalle içi sokaklarının tamamına yakınını tamamlamış durumdalar. Çalışmalar sona erdiğinde hem mahallemizde ulaşım sorunu kalmayacak hem de yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmuş olacak. Her zaman söylüyoruz ki insanlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Temel hedefimiz gerek kırsal alan gerekse merkez mahallelerimizde ikamet eden tüm vatandaşlarımıza ulaşarak aynı kalitede hizmet sunmaktır. Çalışmalardan ötürü ekipte yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalar mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Sislice mahalle muhtarı Muzaffer Gümüştaş, Belediye Başkanı Resul Yılmaz teşekkür ederek, “Çalışmalardan önce mahalle yollarımız çok kötü durumdaydı. Çalışmalarla beraber ulaşım sorunumuz çözüldü. Duyarlılığından ötürü kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle genelinde 8 kilometre yol yapım çalışması yapılacağı bildirildi. Belediye Başkanı Yılmaz bir süre mahalle sakinleriyle görüştükten sonra Sislice ilk ve ortaokulunu ziyaret edip öğretmenlerle görüştü. Okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alan Yılmaz, belediye başkan yardımcısına ihtiyaçların karşılanması talimatını verdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü