BAŞEKİNCİ MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi Bab bölgesinde bulunan Yukarı ve Aşağı Başekin mahallelerinde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde başlatılan çalışmalar kapsamında çok sayıda araç ve iş makinesiyle yoğun mesai yapılıyor. Mahalle yakınlarında bulunan malzeme ocağında araçlarla sevk edilen stabilize malzeme iş makineleri marifetiyle serilerek yol yapımı tamamlanıyor. Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Meclis Üyesi Nurettin Bozdağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmaları yerinde incelemek üzere Yukarı ve Aşağı Başekin mahallelerine gitti. Fen İşleri yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz mahalle sakinlerinin taleplerinin eksiksiz karşılanması talimatını verdi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Ekiplerimiz hem Aşağı hem Yukarı Başekin mahallelerinde çalışmalara başladı. Mahalle sokaklarını düzenlemeyle ilgili çalışıyorlar. İnşallah çalışmalar sona erdikten sonra yıllardır bir mağduriyet söz konusuydu bu mağduriyet giderilmiş olacak. Burada yaşayan vatandaşlarımız, kardeşlerimiz kışın çamurdan yazında tozdan kurtulmuş olacaklar. Hedefimiz yıl sonuna kadar bizim kırsal mahallelerimizin tamamına yakınında bu çalışmaları yapmak ve insanlarımızı kısmen de olsa hizmetle tanıştırmaktır. İnsana hizmet et ki devlet yaşasın, Siverek Belediyesi yaşasın. İnsanlarımıza ibadet anlayışıyla hizmet ediyoruz. Mahalle sakinlerimize bizlere gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkür ederim. Aslında talepleri tamamen insani talepler yol veya su istiyorlar. Hep şunu söylüyorum ki birileri konuşur AK Parti yapar, ak belediye yapar. Bunun da en güzel örneklerini bu mahallelerimizde yaşıyoruz” dedi. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çalışanlara teşekkür ettiler. Her iki mahallede yaklaşık 15 kilometre yol ağının mevcut olduğu bildirildi.