SİVEREK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Siverek Belediyesi eğitime ve eğitim kurumlarına destek kapsamında başlatılan çalışmalara devam ediyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü daha önce bazı okulların kütüphanelerine bağışlanan kitapların ardından bir destekte kırsalda bulunan Güllüce okuluna yaptı. Okul idarecileri ve köy sakinlerinin talebi üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı kitap seti ve okuma kitaplarını teslim etti.

Başkan Yardımcısı Hasan Postacı daha önce Fen Lisesi ve bazı okullara kitap desteğinde bulunduklarını ifade ederek, “Özellikle okul kütüphanelerine kitap ihtiyacı olduğunu bildiren okul idarecileriyle yaptığımız istişarelerin ardından kütüphanelerde kitap bağışında bulunduk. Bugünde kırsal mahallede bulunan Güllüce okulumuzun kütüphanesine bir miktar kitap hediye ettik” dedi.

Postacı imkânlar ölçüsünde bu tür yardımların yapılmaya devam edileceğini belirtti.

Mahalle sakinleri duyarlılığından ötürü Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’ya teşekkür etti.