• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ 15 AYDA 380 KİLOMETRE YOL YAPTI

SİVEREK BELEDİYESİ 15 AYDA 380 KİLOMETRE YOL YAPTI

Siverek Belediyesi kırsal alanda başlattığı yol yapım çalışmalarında Cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleştirerek 15 ayda 380 kilometre yol çalışması yaptı.

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kırsal alan ekipleri çalışmalar kapsamında bir süre önce çalışmaya başladığı Güvercin mahallesine bağlı Sapak (Kuvan) sokağında yol yapım çalışmalarında sona geldi. Çalışma yapılan sokağın 2 kilometre yakınında bulunan malzeme ocağında araçlarla getirilen malzeme, hazır bekleyen iş makineleriyle sokaklarda serilerek çalışma tamamlanıyor. Sokak sakinlerinin talepleri doğrultusunda devam ettirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmeti yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Karakaş, “Geçtiğimiz günlerde çalışmaya başladığımız Güvercin mahallemize bağlı Sapak sokağında yol çalışmalarının sonuna geldik. Sokak sakinleriyle sohbetlerimizde, köyün kurulmasından bu yana ilk defa hizmet gördüklerini söylediler. Siverek Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda bu söylemleri doğruluyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana sadece kırsal alandaki yerleşim yerlerinde 380 kilometre yol çalışması yaptık. Görev süremizi göz önüne aldığımızda bu rakam Cumhuriyet tarihinde yapılmamış bir hizmettir bir çalışmadır” dedi.

Ara vermeden çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Karakaş, “Biz çalışıyoruz, AK Parti olarak, Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak çalışıyoruz. Her şeye rağmen durmak yok yola devam diyoruz. Bugünden sonra İnşallah farklı sokağımızda, farklı mahallemizde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Sokak sakinlerinden Mehmet Güler köylerinde ilk kez hizmet gördüklerini söyleyerek, “Siverek Belediyesi köyümüzde yol yapım çalışmalarına başladı. Kış aylarında araçla köye gelmek imkansızdı. Araçlarımızı çamurda kalır korkusuyla köyün dışında bırakmak zorunda kalırdık. Duyarlılıklarından ötürü Siverek Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü