• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ULAŞIM UZMANI BOZDOĞAN SİVEREK'TE İNCELEMELERDE BULUNDU

ULAŞIM UZMANI BOZDOĞAN SİVEREK'TE İNCELEMELERDE BULUNDU

İlçenin muhtelif yerlerinde yoğun trafik sorunlarını çözmek amacıyla otopark ve caddelerde tespit çalışması yapıldı

            Daha önce Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın daveti üzerine Siverek ilçesine gelen Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve ekibi, ilçedeki mevcut trafik sorunlarını çözmek amacıyla ekipler kentte merkezinde 6 aylık çalışmanın ardından hazırladıkları raporları Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a Plan Proje Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda slayt eşliğinde sunum yaptı.

            Gerçekleşen toplantının ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Ulaşım Uzmanı Rafet Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı ve beraberindekiler ilçe merkezinde trafik düzenlemeleri yapılacak alanlarda incelemelerde bulundular.

            Tespit çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla hocamız ve ekibi bizlere sundukları trafik düzenleme ve yol güzergâhlarını yerinde incelediklerini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’İlçemizin trafik sorununa rahat bir nefes aldırmak için, Gerek çevre yollarında, gerek ilçe merkezinde gerekse çevre yolu ve merkezde bulunan bulvar ile kavşaklarımızda yapılacak düzenlemeleri yerinde görme imkânı bulduk, bizlerin bir takım önerilerini dikkate alan hocamız ve ekibi bizim sunduğumuz değişiklikleri plan içerisine alıp uygulamaya başlayacağız, bu konuda trafik düzenlemeleri acısından da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımız yetkilileri ile istişare içerisinde bulunarak düzenleme çalışmalarına başlayacağız” dedi.

            Ulaşım Uzmanı Bozdoğan ise açıklamasında, ‘’kentin otopark ihtiyacını karşılamak ve trafik sorunlarını bir nebzede çözmek amacıyla belediye tarafından yapılan otoparklar çalışmaları için Başkan Resul Yılmaz’a teşekkür etti’’

            Ekip ve beraberindekiler incelemenin ardından Siverek’ten ayrıldılar.

            

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü