SİVEREKLİ SANATÇIDAN BELEDİYEYE ZİYARET

Siverekli Sanatçı klip tanıtımı için Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’yı makamında ziyaret etti.

Siverekli Sanatçı Sabit Türkben (Güney) çıkardığı ilk klip (Pembe Yalan) tanıtımı için belediyeden destek istedi.

Söz ve müziği kendisine ait (Pembe Yalan) albümü için Belediye Başkan Yardımcısı, Kültür ve Sosyal İşleri Sorumlusu Hasan Postacı’yı Makamında ziyaret ederek klip hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Postacı sanatçının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti.’’ Kültür ve Sosyal işleri müdürlüğümüz olarak sanatçımıza her konuda destek olacağız, belediye olarak kendi imkânlarımız doğrultusunda Siverek’te düzenlenecek olan kültür etkinliklerimizde inşallah sanatçımıza destek olarak albümünün tanıtımına elimizden geldiğince destek olacağız, sanatçımıza bundan sonraki çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum, inşallah bu vesile ile sanatçımızda kentimizin tanıtımına katkı sunacaktır’’dedi.

Siverekli Sanatçı Sabit Türkben (Güney) ise konuşmasında,  “Bende bir Siverekli olarak bundan sonraki çalışmalarımda destek sağlandığı takdirde şarkılarımda Siverek’i ön planda tutmak istiyorum’’dedi.