İFTAR ÇADIRININ KURULACAĞI YERLER İLAÇLANDI

Siverek Belediyesi tarafından iftar çadırı kurulan çevre ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmaları başlatıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alanlar, parklar ve her gün farklı mahallerde kurulacak olan iftar çadırı çevresinde ilaçlama çalışmalarının başladığını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdiresi Ermen Alişer yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’bilindiği gibi yaz aylarının gelmesiyle birlikte haşerelerle mücadele kapsamında ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor, bu amaçla parklarımız yeşil alanlarımız, iftar çadırı kurulan mahallemizin çevresi ve evlerde bulunan bahçelerimizi karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ekiplerimiz tarafından ilaçlanıyor, ekiplerimiz vatandaşlar tarafından zabıta karakolumuza müracaat eden adrese yönelik ilaçlama yapmaktadır, ilaçlama talebinde bulunmak için kanlıkuyu parkı yanında bulunan zabıta karakolumuza müracaat edebilirler aynı zamanda vatandaşların dinlenme yerleri olan parklarımızda sinek şeridi takarak rahat bir ortam oluşturuyoruz" dedi.