BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Peynirci (Modan) mahallesinde devam eden Kalker yol yapım çalışmalarını Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Peynirci (Modan) mahallesindeki yol çalışmalarını Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu ile Fen İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile birlikte mahallede incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Fen işleri müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçemize 25 kilometre uzaklıkta bulunan Peynirci (Modan) mahallemizde Kalker yol yapım çalışmalarımız devam ediyor,  yaklaşık olarak 20 bin ton malzeme kullanılarak 20 kilometre yol yapılacak, bu yollar içerisinde Peynirci (modan) mahallemize bağlı Yeniköy, Tahtalı ile Zumak sokaklarınında kalker yol ile bağlayarak yeni yollara kavuşturulacaktır’’denildi.