SİVEREK BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRLARINDA YEMEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya ve iftar çadırlarında her gün Bin kişiye yemek vermeye devam ediyor.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı’ ile Cumhuriyet caddesindeki Ağaçhan Parkında kurulan iftar alanında Ramazan ayının 12. gününde yaklaşık 12 Bin kişiye iftar verildiği bildirildi.

Öte yandan Ramazan ayında 6 bin gıda paketi dağıtılacağı, Ramazan ayının başlamasından bugüne 1250 paket gıda paketinin dağıtıldığı belirtildi.

Dicle mahallesinde kurulan iftar çadırında gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, yardımların sürdüğünü söyledi.

Postacı, “Ramazan iftarları kapsamında bugün Dicle mahallesindeki yemekteyiz. İftar programımız Ağaçhan parkında her gün sabit olmak üzere her mahallede bir gün iftar yapma şeklinde gerçekleşiyor. Toplamda 900 ile bin arasında kişiye iftar veriyoruz. İftar yemekleri Ramazan ayı boyunca devam edecek. Böylelikle her mahallemize ikişer defa gitmiş olacağız. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırladığımız 6 bin Ramazan kumanyasının 1250 tanesini hak sahiplerine teslim ettik. Bu yöndeki çalışmalarımız da ekiplerimiz tarafından aralıksız sürdürülüyor” dedi.