SİVEREK BELEDİYESİ İFTAR YEMEĞİ

Siverek Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca 1000 kişilik iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Her gün Ağaçhan Parkında kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar yemeği veriliyor, bunun yanı sıra ilçenin farklı mahallelerde iftar yemeği kuruluyor.

Her gün Yaklaşık 1000 (Bin) kişilik iftar yemeği dağıtımı yapıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’bilindiği gibi belediye olarak ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza yönelik her gün Ağaçhan Parkımızda ve bunun yanı sıra her gün bir mahallemizde farklı noktalarda iftar yemeği dağıtımı yapıyoruz, ekiplerimiz tarafından iftar yemeklerimizde vatandaşlarımızın talebi üzerine çocuklarımıza yönelik iftar dağıtımını ayrı yaparak vatandaşlarımıza rahat ve düzenli bir iftar sofrası oluşturduk’’

Ekipler tarafından çocuklara yönelik ayrı bir yemek dağıtım standı açarak çocuklara iftar yemeği dağıtımı yapıldığını gören vatandaşlar Siverek belediyesine uygulamadan dolayı teşekkür ettiler.