SİVEREK BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI

Belediye Başkanı Resul Yılmaz Başkanlığında meclis toplandı

Siverek Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Resul Yılmaz Başkanlığında toplanan Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yılmaz, tüm meclis üyelerinin Ramazan ayını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Meclis toplantısı daha sonra gündeminde bulunan Plan Bütçe Komisyonundan Gelen Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Bütçe Aktarımının Görüşülmesi. Taşkın Koruma Tesislerinin Görüşülmesi.(Gürakar Demirci Deresinin İnşaat Tesislerinin Devri.), Yıllık Bitki ve çok Yıllık Bitki Bedellerinin Ödenmesine İlişkin Encümene Yetki Verilmesi, , Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin Görüşülmesi maddeleri oy birliğiyle kabul edilirken gündemde bulunan Gülabibey Mahallesi 954 Ada 15 ve 16 Nolu Parsellerin Kamulaştırma Yetkisinin Encümene verilmesi Camikebir Mahallesi 1249 Ada 1 ve 10 Nolu Parsellerin Kamulaştırma Yetkisi, Şair İbrahim Rafet Mahallesi 208 Ada 13, 14,  Nolu Parsel Takas Taksim ve Satış Yetkisi, Hayriye Mahallesi 194 Ada 17 Nolu Parselin Kamulaştırma Yetkisinin Encümene Verilmesi konuları komisyona havale edilmesi kabul edilerek Ağustos ayı Meclis Toplantısında görüşülmesi karara bağlandı.

Dilek ve temenniler bölümüyle Temmuz ayı meclis toplantısı sona erdi.