• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SULTAN SAHAP ZİYARET YOLU YAPILIYOR

SULTAN SAHAP ZİYARET YOLU YAPILIYOR

Halkın kutsal mekânı olan Sultan Sahap ziyareti yolu belediye tarafından yapılmaya başlandı

Siverek’e 20 kilometre uzaklıkta Çermik Karayolu üzerinde bulunan Halkın kutsal mekânı olan Sultan Sahap ziyareti yolunda beton yol çalışması belediye tarafından yapılmaya başlandı.

            Belediye Başkanı Resul Yılmaz beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

            Başkan Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’arkadaşlarımızla birlikte Sultan Sahap ziyaretinde bulunuyoruz, bu ziyaretin yörede yaşayan insanlar için önemli bir yeri vardır, bizde buranın yolunun kötü  olması nedeniyle ulaşımın sağlanamaması insanlarımızın buraya daha rahat ulaşabilmesi için burada bir beton yol yapma çalışması karar verdik, çalışmalarımız başladı, toplamda bir kilometre uzunluğunda yol olacak bu yol bittikten sonra bölge halkı burayı gelip ziyaret etmek isteyen insanlarımız daha rahat ve daha huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabileceklerdir, inşallah güzel bir hizmet olacaktır, bizim için bu tür hizmetler önemlidir, belediyecilik açısından rahatlıkla burada iletebilir ki, yasal olarak burası bizim muhtemizde kalan görev alanımıza giren bir yer değil ama biz bu tür hizmetlerde görev alanımıza girmiş ve girmemiş bunu çok önemsemiyoruz, önemli olan halkımıza hizmettir diyoruz, halkımızın daha rahat etmesi için ne gerekiyorsa bundan sonra da bu tür hizmetleri yapmaya devam edeceğiz, ben bu yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü