• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'IN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'IN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

Ziyaretler kapsamında çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz mahalle sakinlerinin taleplerini diledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz kırsal mahalle devam eden yol çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerinin taleplerini diledi.

            Başkan Yılmaz ve beraberindekiler Dağbaşı bölgesinde kırsal mahaller olan Katırkuyu, Zımak (üçöz), Tahtık, Bağcı ve Peynirci mahalle ve sokaklarda devam eden Kalker yol çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

            Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ekiplerimiz tarafından kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarımızın yanı sıra kilit taşı çalışmalarımızda sürdürülmektedir. Belediye olarak sadece yol çalışmaları yapmıyoruz, kırsalda yaşamlarını sürdüren halkımızın diğer taleplerini dinleyerek gücümüz oranında karşılamaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz, vatandaşlarımızın biraz sabır göstermesiyle inanıyorum ki tüm hizmetleri ayaklarına kadar getireceğiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü