• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ CADDELERİ YIKAMAYA DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ CADDELERİ YIKAMAYA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlattığı cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler belirlenen program çerçevesinde ilçenin muhtelif mahallelerindeki cadde ve sokaklar su ile yıkanarak temizliyor. Gündüz saatlerinde sıcak yaz günlerinden dolayı aşırı ısınan caddeler, gece saatlerinde teravih namazı kılınırken tazyikli su ile yıkanmasının ardından sıcaklık bir nebze de olsa düşürülüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen çalışmaların gece yapılmasının sebebinin esnafın teravih namazında olmasından ötürü olduğunu söyledi. Eyliyen, “Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlattığımız yıkama çalışmaları kapsamında kentimizin muhtelif alanlarında bulunan cadde ve sokaklarımızın çoğunu tazyikli suyla temizledik. Malum yaz ayları ve havalar çok sıcak geçiyor. Gündüz saatlerinde biriken toz araçların geçişiyle insanlarımızı rahatsız ediyor. Gündüz saatlerinde esnafımızın iş yapıyor olmasından dolayı yıkama işlemini gece saatlerinde esnafımızın teravihte olduğu saatlerde yapıyoruz. Bu sayede esnafımızın da işine engel olmamış oluyor” dedi.

Hedeflerinin temiz bir Siverek olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Eyliyen, “Temizlik işi saygı işidir, bizimde halkımıza karşı saygımız var. Biz Siverek Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu şekilde yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü