SİVEREK BELEDİYESİ TARAFINDAN KIRSAL ALANDAKİ MEZARLIKLARDA BAŞLATILAN PANEL ÇİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla mezarlık çevresini saran derme çatma çürük kazıkları sökerek panel çitlerle kapatmak üzere çalışmalara başladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, “Daha önce Kaynak köyü mezarlığı etrafında bulunan eski derme çatma kazıkları söküp panel çitlerle çevirmek üzere çalışma başlatmıştık. Ekiplerimiz mezarlık çevresini kapatmak üzere zemin tesviyesi yaparak beton döktükten sonra çitleri yerleştirmeye başladı. Belediye olarak sadece Kaynak Mezarlığında değil kırsal alanda bulunan tüm mezarlıklarımızın bu gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Sadece çevre düzenlemesiyle kalmayıp, mezar yolları yapımı, mezarlıkların ve çevresinin yabani otlardan arındırılması gibi çeşitli çalışmaları düzenli olarak yapacağız. Panel çit çalışmalarımız bu mezarlığımızdan sonra ihtiyaç halinde diğer mezarlıklarımızda da olacak” dedi.