BAYRAM ÖNCESİ BELEDİYE PERSONELİNE ŞEKER DAĞITILDI

Siverek belediyesi yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde bünyesinde çalışan 400 işçiye gıda yardımından sonra bayramlık şeker vb. şeyler dağıttı.

Siverek Belediyesi destek hizmetler müdürlüğünde gerçekleşen dağıtıma Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen personelin Ramazan bayramını şimdiden kutlayarak içinde bayramlık malzemelerin bulunduğu kolileri personele verdi.

Eyliyen "yardımlar ile ilgili yaptığı açıklamada “ daha yaşanılır bir Siverek için gece gündüz demeden çalışan personelimize karınca kararınca olsa da bazı katkılarda bulunuyoruz, daha önce gıda yardımında bulunduğumuz personelimize şimdide bayramlık dediğimiz şeker, kolonya, bisküvi, lokum gibi malzemelerin içinde bulunduğu paketleri dağıttık, personelimizin ve tüm Siverekli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.