SİVEREK BELEDİYESİ HAFTALIK KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Siverek Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcısı Hasan Baydilli başkanlığında gerçekleşen haftalık koordinasyon toplantısına, başkan yardımcıları ile daire müdürleri katıldı. “Haftalık düzenlenen toplantıların amacının birimler arasında birliği sağlamak ve koordinasyonu geliştirmek olduğunu” belirten Başkan yardımcısı Hasan Baydilli “ Rutin şeklinde yaptığımız ve tüm başkan yardımcılarımız ile daire müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızın dan birini daha gerçekleştirdik, bu toplantımızda birimlerimiz arasındaki birlikteliğin yanında, aktif hizmetlerin ağını geliştirmek, yapılacak hizmetleri takibi yapmak ve bu çalışmalarımızdan daha verimli sonuç almak açısından gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları belediye olarak önemsiyoruz, rutin olarak yaptığımız haftalık toplantılarımız devam edecek” dedi.