Skip to main content

50 Dönümlük Devasa Parkta Çalışmalar Sürüyor

23

Belediyemiz, içerisinde farklı meyve ağaçlarının yer aldığı ve üç mahalleyi kapsayan 50 dönümlük dev parkta çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçenin nüfus yoğunluğu en fazla olan Ayvanat, Yenişehir ve Şirinkuyu mahallelerinin yeşil alan ihtiyacını karşılayacak parkta yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Proje kapsamında, her bölümünde farklı meyve ağaçlarının bulunduğu 50 dönümlük alan, 16 bölümden oluşuyor. Parkın tüm giderleri belediyenin öz kaynaklarıyla karşılanıyor. Çalışmalar ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor.

Üç mahalleyi kapsayan geniş bir alanda çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Bucak, şunları kaydetti:

“Geçen yıl başlattığımız ve Yenişehir, Şirinkuyu ile Ayvanat mahallelerini kapsayan 50 dönümlük parkımızın ‘Kayısı Parkı’ olarak adlandırdığımız bölümündeyiz. Alanın yaklaşık üçte birini tamamladık. Önümüzdeki yaz itibarıyla bu bölüm aktif olarak kullanılabilecek. Çocuklarımız oyun alanlarında vakit geçirebilecek, vatandaşlarımız ise fitness aletleriyle spor yapabilecek. Kalan kısmı da yıl sonuna kadar tamamlayarak parkımızın tamamını halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bizim için en önemli noktalardan biri, bu parkın tamamen belediyemizin öz kaynaklarıyla ve kendi personelimiz tarafından yapılmasıdır. Altyapıdan düzenlemeye kadar tüm çalışmalar belediyemizin imkânlarıyla gerçekleştirildi. Sadece meyve ağaçları satın alındı; bunun dışında herhangi bir ihale süreci uygulanmadı. Sahada çalışan tüm ekip arkadaşlarımız belediyemizin emekçileridir. Parkımızın Siverek’e ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Video
BENZER HABERLER
  • 50 Dönümlük Devasa Parkta Çalışmalar Sürüyor
    Belediyemiz, içerisinde farklı meyve ağaçlarının y...
  • SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
    Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde...
  • SİVEREK BELEDİYESİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI RAKİBİNE SET VERMEDİ
    Siverek Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiy...
  • BAŞKAN BUCAK, PAŞA KONAĞI’NDA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, Ramazan Bayra...
  • BAŞKAN BUCAK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, Ramazan Bayra...
  • SİVEREK BELEDİYESİ ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN SÖYLEDİ
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve beledi...
  • BAŞKAN BUCAK’TAN KADİR GECESİ MESAJI
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, Kadir Gecesi ...
  • SİVEREK'TE KADINLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
    Siverek Belediyesi tarafından kadınlara yönelik Ka...
  • SİVEREK ZABITASINDAN BAYRAM ÖNCESİ ŞEKER VE LOKUM DENETİMİ
    Belediyemiz, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar...
  • BUCAK:
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, ilçede uzun s...
  • SİVEREK BELEDİYESİ 12 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ASFALT ÜRETİMİNE BAŞLADI
    Siverek Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirme...
  • BAŞKAN BUCAK, STK TEMSİLCİLERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, iftar pr...
  • BAŞKAN
    KURUMSAL
    GÜNCEL
    KENTE BAKIŞ

    Erişilebilirlik Araçları

    © Copyright 2026 - Siverek Belediyesi
    Tüm Hakları saklıdır. Sitemizdeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

    Siverek Bilgi İşlem Müdürlüğü