Skip to main content

BAŞKAN BUCAK, YENİ BELEDİYE BİNASININ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

3173

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 6 Şubat depreminde ağır hasar gören ve kullanılmaz hale gelen mevcut belediye hizmet binasının yerine yapılacak yeni bina için önemli bir adım attı. Başkan Bucak, yeni belediye hizmet binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Bucak, inceleme öncesi belediye başkan yardımcıları ve inşaat mühendisleriyle detaylı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yeni hizmet binasının proje detayları ele alınarak inşaat süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Projeyle ilgili teknik ekiplerden gelen önerileri dinleyen Bucak, gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağladı.

Yenişehir Mahallesi TOKİ Evleri bölgesinde yapılan yeni hükümet konağının inşaatını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bucak, daha sonra yanında yapılacak olan belediye hizmet binası arazisinde incelemeler gerçekleştirdi.

Yeni belediye hizmet binasının tasarımı, sürdürülebilirlik ve modern kamu hizmetleri gereksinimlerini göz önünde bulundurarak hazırladıklarını belirten Başkan Bucak, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni binamız, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlandı. Yeni belediye hizmet binamız yeni yapılan Kaymakamlık hizmet binası ile beraber TOKİ’nin yan tarafında bulunan 23 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek. Projemiz en geç bir ay içerisinde hazırlayarak ihaleye çıkacağız. Üç aşamalı şekilde olacak inşallah birinci aşamasını bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile yeni hizmet binamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Video
BENZER HABERLER
  • BAŞKAN BUCAK’TAN KADİR GECESİ MESAJI
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, Kadir Gecesi ...
  • SİVEREK'TE KADINLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
    Siverek Belediyesi tarafından kadınlara yönelik Ka...
  • SİVEREK ZABITASINDAN BAYRAM ÖNCESİ ŞEKER VE LOKUM DENETİMİ
    Belediyemiz, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar...
  • BUCAK:
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, ilçede uzun s...
  • SİVEREK BELEDİYESİ 12 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ASFALT ÜRETİMİNE BAŞLADI
    Siverek Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirme...
  • BAŞKAN BUCAK, STK TEMSİLCİLERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, iftar pr...
  • BAŞKAN BUCAK, GENÇLİK KOLLARI İLE İFTARDA BULUŞTU
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçe gen...
  • SİVEREK’TE “GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TOPLUM” SEMPOZYUMU DÜZENLENDİ
    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadı...
  • BAŞKAN BUCAK'TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, 8 Mart Dünya ...
  • SİVEREK'TE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
    Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ...
  • SİVEREKLİ KADINLARA MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI BİLGİLENDİRME
    Belediyemiz Dicle Bağlar Kadın Kültür Merkezi’nde ...
  • Siverek Belediyesi'nden devlet hastanesine 6 yeni POLİKLİNİK
      Siverek Belediyesi, vatandaşların sağlık h...
  • BAŞKAN
    KURUMSAL
    GÜNCEL
    KENTE BAKIŞ

    Erişilebilirlik Araçları

    © Copyright 2024 - Siverek Belediyesi
    Tüm Hakları saklıdır. Sitemizdeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

    Siverek Bilgi İşlem Müdürlüğü