Skip to main content

BAŞKAN BUCAK, YENİ BELEDİYE BİNASININ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

2825

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 6 Şubat depreminde ağır hasar gören ve kullanılmaz hale gelen mevcut belediye hizmet binasının yerine yapılacak yeni bina için önemli bir adım attı. Başkan Bucak, yeni belediye hizmet binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Bucak, inceleme öncesi belediye başkan yardımcıları ve inşaat mühendisleriyle detaylı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yeni hizmet binasının proje detayları ele alınarak inşaat süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Projeyle ilgili teknik ekiplerden gelen önerileri dinleyen Bucak, gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağladı.

Yenişehir Mahallesi TOKİ Evleri bölgesinde yapılan yeni hükümet konağının inşaatını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bucak, daha sonra yanında yapılacak olan belediye hizmet binası arazisinde incelemeler gerçekleştirdi.

Yeni belediye hizmet binasının tasarımı, sürdürülebilirlik ve modern kamu hizmetleri gereksinimlerini göz önünde bulundurarak hazırladıklarını belirten Başkan Bucak, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni binamız, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlandı. Yeni belediye hizmet binamız yeni yapılan Kaymakamlık hizmet binası ile beraber TOKİ’nin yan tarafında bulunan 23 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek. Projemiz en geç bir ay içerisinde hazırlayarak ihaleye çıkacağız. Üç aşamalı şekilde olacak inşallah birinci aşamasını bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile yeni hizmet binamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Galeri
Video
BENZER HABERLER
  • KARLA KAPANAN KIRSAL MAHALLEDE DİYALİZ HASTASINI BELEDİYE EKİPLERİ KURTARDI
    İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu ulaşıma ...
  • Kar yağışı süresince 10 bin vatandaşa ulaşıldı
     Belediyemiz, kar yağışının etkili olduğu sür...
  • Kar Kütleleri Kamyonlarla Şehir Dışına Taşınıyor
    Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki gün...
  • SİVEREK'TE KARLA MÜCADELE GECE BOYUNCA SÜRÜYOR
    Siverek Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kap...
  • Başkan Bucak:
    Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, yeni yıl dola...
  • BELEDİYEMİZ YOLDA KALANLARIN YARDIMINA KOŞTU
    Siverek Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekip...
  • BAŞKAN VEKİLİ BAYRAM, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
    Siverek Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, karl...
  • KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
    Siverek Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar...
  • Kırsal Bölgelerimizde Karla Mücadele Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor
    Beledimiz, ilçe genelinde etkili olan kar yağışını...
  • SİVEREK BELEDİYESPOR – VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR İLE BERABERE KALDI
    Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Siver...
  • GIDA ÜRETİMİ YAPAN ESNAFLARA HİJYEN SEMİNERİ
    Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, gı...
  • SİVEREK’TE BABA-OĞUL SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DÜZENLENDİ
    Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Siverek İlçe Müf...
  • BAŞKAN
    KURUMSAL
    GÜNCEL
    KENTE BAKIŞ

    © Copyright 2024 - Siverek Belediyesi
    Tüm Hakları saklıdır. Sitemizdeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

    Siverek Bilgi İşlem Müdürlüğü