Skip to main content

SİVEREK'TE ANNE ÇOCUK ATÖLYESİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

1163

Siverek Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2025 yılını aile yılı olarak belirlemesinin ardından ailelere yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 'anne çocuk atölyesi' etkinlikleri kapsamında Türkan Koyuncu Anaokulunda 2 oturumdan oluşan program düzenledi.

Programda, anne ve çocukların birlikte vakit geçirebileceği oyunlar ve çeşitli etkinlikler yer aldı.

Etkinlikler sırasında çocuklar eğlenceli oyunlarla el becerilerini geliştirirken annelere ise çocuklarının gelişim süreçleri hakkında bilgi verildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nilgün Ekinci yaptığı açıklamada, ailelerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilmeleri için yol gösterici etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Ekinci, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımızın 2025 yılını aile yılı ilan etmesi münasebetiyle ara tatil programı olarak çocuklarımız için anneleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmeleri için toplu bir etkinlik düzenledik. Annelerimizle çocuklarımızı bir araya getirerek ekran bağımlılığının, televizyon ve internet bağımlılığının önüne geçerek annelerimize kaliteli vakit geçirmeleri için bir araya topladık. Çok güzel ve eğlenceli oyunlar hazırladık. Annelerimize yönelik ayrı çocuklarımıza yönelik ayrı oyunlar düzenleyerek annelerimizle çocuklarımızın birlikte kaliteli vakit geçirmelerini sağlayabilmeleri için bir zemin oluşturduk. Projelerimiz devam edecek. Milli Eğitim Müdürümüz salonlarını bizim için kullanımımız için verdi sağ olsun. Türkan Koyuncu anaokulunda bir hafta boyunca her gün 20 farklı anne ve 20 farklı çocukla birlikte etkinliklerimizi düzenleyerek haftanın sonunda en az 400-500 velimizi çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmeleri için buluşturmuş olacağız. Bize bu katkıları sunan Başkanımız Ali Murat Bucak'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yönde etkinliklerimizin devam edeceğini de belirtmek istiyorum."

Galeri
Video
BENZER HABERLER
  • BAŞKAN BUCAK ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, dayanışm...
  • BAŞKAN BUCAK'TAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI ZİYARET
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Ramazan ...
  • SİVEREK BELEDİYESİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
    Siverek Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...
  • BAŞKAN BUCAK'TAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
    Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 3 Aralık...
  • SİVEREK’TE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
    Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapıs...
  • SİVEREK BELEDİYESPOR 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI
    Bölgesel Amatör Lig 2. grupta mücadele eden Sivere...
  • SİVEREK'TE MİLLET MEYVE BAHÇELERİ PROJESİNDE İKİNCİ ETAP BAŞLADI
     Belediyemiz, "Millet Meyve Bahçeleri" projes...
  • SİVEREK'TE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
    Siverek Belediyesi, yeni yerleşim alanlarında yol ...
  • SİVEREK'TE KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
    Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürl...
  • SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN İSMİ PARKA VERİLDİ
    Siverek Belediyesi meclisinin aldığı karar doğrult...
  •  BELEDİYEMİZDEN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ ÇORBA İKRAMI
     Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, ilçe...
  • Siverek Belediyespor – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldı
    Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Siver...
  • BAŞKAN
    KURUMSAL
    GÜNCEL
    KENTE BAKIŞ

    © Copyright 2024 - Siverek Belediyesi
    Tüm Hakları saklıdır. Sitemizdeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

    Siverek Bilgi İşlem Müdürlüğü