• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SİVEREK KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahalle ile mezralarda stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal mahallelerin yol standardını yükseltme adına mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe kırsalındaki farklı bölgelerde bulunan kırsal mahallede çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ekipler Konurtepe, Köksor, İleri, Kaynak, Bağlık, Uğurlu ve Ülkülü mahallelerinde mahalle içi yol çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallerde yürütülen çalışmaların hızlandırıldığını kaydeden Kırsal Hizmetler Müdürü Abdulkadir Canalır şunları kaydetti. ''Gerek ilçe merkezi gerekse Kırsal mahallelerde geniş bir yol ağına sahibiz, mahallelerimize eşit bir şekilde hizmeti ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçe genelindeki tüm bölgelerde mahalle içi stabilize yol çalışmalarına devam ediyor, şuan yaklaşık 10 kırsal mahallemizde çalışmaları sürüyor. Kısa sürede çalışmaları tamamlanan mahallerimizi vatandaşların hizmetine sunarak diğer kırsal mahallelere planlı bir şekilde ilerleyerek çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, buradaki amacımız kış gelmeden tüm kırsal mahallerimizin yol taleplerini kısa sürede yerine getirmektir'' dedi.

Ekipler ilçenin dört bir yanında bulunan kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürürken 3 yeni kırsal mahalle de ise çalışmaların başladığı belirtildi.

Kırsal mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile Kırsal hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü